Bøger og materiale

Bøger og materiale

Intranet

Alle forældre samt elever fra 5. klasse og op efter har adgang til intranet. Derigennem skrives meddelelser fra skolen til hjemmet og omvendt. Karakterblade og årskarakter bliver indtastet på intranettet. Elevens opførsel, samt glad og sur smiley bliver desuden også intastet under den enkelte lektion via intranettet. Derfor er man forpligtet som forældre til at benytte intranettet da alt kommunikation foregår derigennem.

Skolebøger

Samtlige bøger som udleveres ved skoleårets begyndelse skal indbindes i bogbind. Disse bøger er eleverne ansvarlige for. Hvis skolebøgerne ødelægges eller mistes, er hjemmet erstatningspligtigt.

Glemte sager

Der efterlades hvert år for mange tusinde kroner tøj på skolen. Det tilrådes, at tøjet er omhyggeligt mærket med NAVN. Glemt tøj opbevares i en glemmekasse i Klasse 1B (stueetagen). I slutning af skoleåret vil uafhentet tøj blive givet til velgørende formål.

Værdigenstande

Desværre forsvinder der i skoletiden af og til værdigenstande fra skolens elever. Det henstilles til forældrene, at eleverne ikke har større beløb eller værdigenstande med i skole. Hvis det er nødvendigt at medbringe PENGE, må disse opbevares på eget ansvar.