Skole intra

Skolens intranet er oppe og køre nu. Alle lærere og klasser er nu oprettet, og vi skal igang med at få jer forældre på. Uge 35 (29. august - 2. september) er den sidste uge hvor vi benytter det gamle ugeplan system. Fra Søndag den 4. september vil vi påbegynde brugen af intranetet. Defor opfordres i hurtigst muligt at blive oprettet i systemet. I bedes venligst sende nedenstående oplysninger til følgende telefon nummer: 25 61 15 51

• Jeres børns fulde navn og klasse:

• Fars navn:
  • Fars E-Mail:

• Mors navn:
  • Mors E-Mail:

I vil efterfølgende modtage en E-mail med login oplysninger. Første gang i logger på bliver i bedt om at lave et nyt kodeord.

Programmet er meget nemt at benytte, Men der ligger en vejledning i kan hente og se de mest basale funktioner. Hvis man har behov for det vil der alligevel være en komplet introduktion til programmet. Dette vil ske over de næste 2 uger. Det vil primært foregå til intromøderne.

Ved at klikke på nedenstående link kan i dog få en guide i pdf format så i kan se hvordan programmet virker.

Klik her for at hente vejledningen