Personale

Lærerne

Vores lidenskab og engagement

Vores lærere er lidenskabelige med dit barns lykke og uddannelse og giver et trygt, plejende miljø, som styrker selvværd og uafhængighed. Vores lærere er dedikeret til at udvikle dit barns læringspotentiale og er opmærksomme over for dit barns individuelle behov. Ud over vores egne høje standarder, føres der årlig tilsyn ved en forældrevalgt tilsynsførende.

Højtuddannede lærere

Hver eneste af vores lærere er kvalificeret til at give dit barn den allerbedste uddannelse. Vi tilbyder løbende vores talentfulde lærere kurser for at holde dem ajour med uddannelsestendenser. Vi støtter også lærere, der er ivrige efter at lære mere og udvide deres viden gennem seminarer og college kurser. Vi er sikre på, at du ikke vil finde en skole med en mere professionelt uddannet og engageret gruppe.

Lav Lærer-til-Børneforhold

Vores forhold mellem lærer og barn giver lærerne mulighed for at fokusere på de enkelte læringsstile og behov for hvert barn i vores skole.

Partnerskab med familier

Vores lærere og medarbejdere er lidenskabelige med at danne et stærkt åbent partnerskab med dig for at sikre den bedst mulige oplevelse for dit barn. Lærerne sørger for daglig kommunikation med familier og søger at forstå dit unikke behov.